Рестарт организује скуп у НС РС за 0 марака

Рестарт организује скуп у НС РС за 0 марака

Рестарт организује скуп у НС РС за 0 марака

Организација „Рестарт Српска“ и народни посланик Адам Шукало у суботу 24.2. у 12 часова у Народној скупштини Републике Српске организују тематску конференцијукоја ће се тицати процеса (не)запошљавања и одласка младих, али и свих радно способних становника из Републике Српске.

Циљ догађаја је да се у једном интерактивном разговору идентификују главни проблеми у процесу запошљавања и понуде рјешења за отклањање ових проблема, али паралелно с тим и проблема економске миграције, те на тај начин отвори дијалог о горућем питању опстанка РС.

Један од закључака које ћемо потенцирати биће и иницијатива за организацију посебне сједнице Народне скупштине РС на ову тему.

Оно што је посебно интересантно, то је да ће читав догађај бити организован без икаквих трошкова, за 0 марака. Нисмо плаћали закуп простора у Скупштини, а све позиве смо слали путем интернета. Тачније, комплетна комуникација се водила путем интернета. Сви говорници су исказали добру вољу за рјешавањем проблема и нису тражили никакву накнаду.

Ово је порука да када имате вољу и желите да радите на промјенама у друштву, понекад  можете наћи начин да то урадите без икаквих финансијских средстава.

Рестарт Српска

Facebook Comments

Close