Превара СНСД-а у Прњавору

Превара СНСД-а у Прњавору

Превара СНСД-а у Прњавору

Општинска организација СНСД-а у Прњавору на представљању своје партије користи лажно представљање и тако обмањује грађане. Наиме, на званичном летку који се дијели грађанима ове општине, све оно што је урађено у општини у претходне четири године се представља као да је урадила сама странка СНСД. Истина је да је ова партија учествовала у власти у Прњавору протекле четири године. Такође је истина да су урађене и неке корисне ствари за грађане Прњавора. Међутим, оно што није тачно и што је апсолутна превара и обмана ове партије је то да је то све урађено новцем СНСД-а.

Све ово је урађено народним новцем људи који живе у Прњавору и никако другачије! Да је СНСД дао из свог џепа 16.500.000 КМ, могли би да се хвале тиме и овај пропагандни материјал би био потпуно у реду. Међутим, они из свог џепа нису дали ни динара. Све су ово народне паре које су они имали могућност да употребе на овај или неки други начин. Можемо дискутовати о томе да ли је потребније за грађане Прњавора изградња водовода или расвете, поправљање школа или домова здравља итд. На грађанима Прњавора је да одлуче да ли су задовољни са претходним радом локалне власти. Али ово што раде у Прњавору у СНСД-у је класична обмана и превара народа и то мора јасно да се каже.

Јасно је да је СНСД готово у потпуности приватизовао Републику Српску и да се према народним ресурсима односе као да су ресурси ове политичке партије. Тако и имамо максиму "Република Српска то је наша партија и напад на нашу партију је и напад на Републику Српску". Крајње је вријеме да изађете из комунизма другарице и другови из СНСД-а.

Рестарт

Facebook Comments

Related Articles

Close