Отворено писмо Џорџу Сорошу

Отворено писмо Џорџу Сорошу

Отворено писмо Џорџу Сорошу

Поштовани г. Сорош,

 
Иако нисте чули за њега, г. Предраг Ћеранић је у свом тексту „Обојена револуција никако да се прими код прекодринских Срба“, говори како Ви тобоже финансирате нашу организацију и некакву револуцију у Републици Српској.

 

Како каже поменути Ћеранић у тексту Удар на РТРС као нови покушај обојене револуције у Српској:
„И коначно, недавно, поводом оркестрираних напада на РТРС истакли смо да је Радио-телевизија Републике Српске на удару оних који би да наметну само своју истину, креирану у познатим центрима, и пласирану преко Сорошових невладиних организација, купљеног утицаја у медијима, и неостварених политичких лидера.“
С обзиром на то да и Ви и ми знамо, да нас до сада нити „Сорош“ фондација, нити норвешка или било чија друга амбасада нису финансирали, те да смо протесте организовали са свега 68 КМ које смо скупљали марку по марку, сада ћемо вас замолити да, кад смо већ постали страни плаћеници и домаћи издајници, удијелите и нама које милионче, јер знамо да је једини животни циљ који имате рушење Владе Републике Српске.

 
И власт у Републици Српској и полиција и сви који желе могу видјети да је салдо на нашем рачуну једнак нули, те Вас молимо да то исправите и да од нас направите милионере, па да можемо да живимо као и властодршци у Српској.
Ипак, скренућемо вам пажњу да се добро фокусирате и обезбиједите да новац „легне“ на прави рачун, а не онај стари рачун на који сте у прошлости великодушно слали новац у огромним свотама (погледати слику).

Стефан Благић, Рестарт Српска

Facebook Comments

Close