Остајемо овдје, нећете нас отјерати!

Остајемо овдје, нећете нас отјерати!

Остајемо овдје, нећете нас отјерати!

Ово саопштење смо упитили медијима у Републици Српској

Поштовани представници медија, а нарочито Јавног cервиса Републике Српске,

Овом приликом желимо да Вас упозоримо на неистините и непрофесионалне тврдње које износи Радио-телевизија Републике Српске и Агенција Срна преносећи квази вијести фантомског портала из Србије princip.news.

У тексту под називом "Саша Радуловић посредовао у формирању Рестарт Српска" говори се о томе како су нас тобоже финансирали лидер покрета Доста је било Саша Радуловић и некакви међународни фондови.

Све тврдње у тексту су потпуно неистините, а о томе свједочи и салдо на рачуну Рестарта који износи 0 КМ и који можете провјерити у сваком тренутку. Никада нити један једини фенинг ни од кога нисмо добили и на то смо поносни.

У наведеном тексту нити један доказ није представљен, нити је Јавни сервис и/ли Агенција Срна ступио у контакт са руководством Рестарта како би затражио нашу изјаву, што представља један од елементарних професионалних критеријума. Пласирањем нетачних и тенденциозних информација Срна и РТРС су нанијели немјерљиву штету како лидеру покрета Доста је било из Србије, тако и Рестарту.

Ми смо организација која окупља људе од 20 до35 година који желе да остану у својој земљи и да је изграђују заједно са сопственом будућношћу. Ми градимо, а не рушимо.

Постављамо питање РТРС-у, Срни и властима Републике Српске шта то лоше виде у ограничавању цијене службених аутомобила на 50 000 КМ, затим у повећевању буџетских издвајања за културу у РС и заустављању партијског запошљавања?

Шта је то толико лоше у томе па да морате како таблоид да блатите углед наших младих и образованих чланова, као и углед руководства наше организације које се бори да обезбиједи боље услове живота за све грађане наше Републике Српске?

С поштовањем,
Удружење грађана "Рестарт Српска"

Facebook Comments

Close