ЛИЦЕМЈЕРЈЕ РТРС-а: Доживљавате ли проблеме младих људи?

ЛИЦЕМЈЕРЈЕ РТРС-а: Доживљавате ли проблеме младих људи?

ЛИЦЕМЈЕРЈЕ РТРС-а: Доживљавате ли проблеме младих људи?

Већ се полако завршава и друга седмица како Александар Глувић протестује испред словеначког конзулата, односно огромног реда људи који се спрема за одлазак у Словенију, али РТРС ни у једном тренутку није приказао поменуту ситуацију.

Многи интернет портали и телевизијске куће су пренијеле ову вијест, али јавни сервис који би требало да обавјештава у интересу свих грађана, никада не приказује оно што осликава нашу истинску стварност.

Нажалост, кад год треба приказати илузију „јаке“ и „богате“ Српске коју је „створио“ предсједник СНСД-а Милорад Додик, тада користе сва расположива средства да нам објасне како грађани Републике заправо живе одлично, иако су гладни и боси.

Не само то, РТРС често преноси потпуно бесмислене и неважне вијести, а то се такође може видјети и на њиховом званичном веб-сајту.

Мисија РеСтарта јесте да укаже јавности на систематско уништавање Републике Српске које проводе актуелне политике на свим нивоима власти, али да нарочито истакне деструктивност према властитом народу и грађанима Српске коју показује владајући режим предвођен СНСД-ом.

Позивамо све младе људе који још увијек вјерују да је боља, љепша и снажнија Република Српска могућа, да нам се придруже у борби за праве вриједности, правду, правичност, културу политичког дијалога и повратак најважнијих, горућих тема у фокус јавних медија, односно медија који се финансирају из џепова свих грађана Српске.

Покажимо им да морају радити у интресу оних који их заиста плаћају – интересу грађана Републике Српске.

РеСтарт Српска

Facebook Comments

Close