Udruženje "ReStart" predstavlja organizaciju koja se bavi raskrinkavanjem svih pogrešnih i nenormalnih procesa koji su, zahvaljujući potpunom političkom establišmentu u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini, postali potpuno normalni.

Ovakvi procesi izazvali su moralni pad čitavog društva, što su partijsko zapošljavanje, kriminal i korupcija, "embedding", kolaps javnih preduzeća, kolaps škole i obrazovanje, devastacija domova zdravlja... shvata kao prirodno i normalno izgled.

ReStart čine visokoobrazovani i mladi ljudi koji će ponuditi alternativni pogled i odgovarajuća rješenja za kompletne sistemske probleme koji su kao zarazna bolest zahvatili Republiku Srpsku.

Ozdravljenje u trenutnoj političkoj garnituri NE VIDIMO. Ozdravljenje u trenutnoj političkoj kvazi poziciji NE POSTOJI.

Svojim djelovanjem pokazat ćemo da se određeni problem može riješiti na jednostavan i pragmatičan način. Međutim, to je nemoguće dok je na vlasti korumpirana i pohlepna partokratija koja kosi sve pred sobom, a na suprotnoj strani političkog spektra je jednako korumpirana i pohlepna "opozicija".

Pozivamo sve zainteresovane i koji se slažu sa gore navedenim da nam se pridruže i doprinesu da se Republika Srpska vrati u ruke njenih stanovnika.

Ovo je naša država, a ne stranačka zemlja!

Vrijeme je za novi početak.

Vrijeme je za ReStart!