Удружење „РеСтарт“ представља организацију која се бави демаскирањем свих погрешних и абнормалних процеса који су, захваљујући комплетном политичком естаблишменту у Републици Српској и БиХ, постали потпуно нормални.

Такви процеси су проузроковали морални пад комплетног друштва, које ствари попут партијског запошљавања, криминала и корупције, уграђивања, пропадања јавних предузећа, урушавања школа и образовања, девастације здравствених центара... схвата као природну и нормалну појаву.

РеСтарт чине високообразовани и млади људи који ће понудити алтернативни поглед и одговарајућа рјешења за комплетне системске проблеме који су као заразна болест запосјели Републику Српску.

Оздрављење у тренутној политичкој гарнитури НЕ ВИДИМО. Оздрављење у тренутној политичкој квазиопозицији НЕ ПОСТОЈИ.

У нашем дјеловању ћемо показати да се може на једноставан и прагматичан начин ријешити одређени проблем. Ипак, то је немогуће док је на власти корумпирана и среброљубива партократија, која коси све пред собом, а на супротној страни политичког спектра исто тако корумпирана и среброљубива „опозиција“.

Позивамо све људе који су заинтересовани и који се слажу са наведеним, да нам се придруже и дају свој допринос да вратимо Републику Српску у руке њених становника.

Ово је наша, а не партијска земља!

Вријеме је за нови почетак.

Вријеме је за РеСтарт!