[rev_slider alias="slider-1"][/rev_slider]
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Данас смо се одазвали на позиве забринутих трговаца на тзв. Малој пијаци у бањалучком насељу Обилићево/Мејдан. Трговци су нас звали јер су били забринути за свој статус, с обзиром на то да су из градске управе ријешили да поставе штандове на којима би се одвијала продаја.

Радници су се плашили да неће сви моћи да заузму штандове и да ће трошкови истих бити превелики.

У разговорима са представницима градске управе, договорено је да трошкови закупа јавних површина буду симболични, а из градске управе нам је обећано да ће се додатно смањити (сада је предвиђено неких 100-200 КМ годишње).

Добра ствар је што ће се овим ријешити сама естетика насеља и трговци неће више по гајбама продавати своје прозиводе, али са друге стране, појединим мјештанима који су се жалили на хигијену (смеће и мишеве) проблем неће бити ријешен.

Међутим, остаје чињеница да ће се малом броју људи који нису успјели да добију штанд онемогућити продаја њихових производа.

Ми смо понудили правну помоћ свим трговцима и надамо се да ће градска управа уложити додатан напор да до краја ријеши започету идеју.
... Види вишеВиди мање

Isto kao i "patriote" u Republici Srpskoj.

Preuzeto sa: Buka portal
... Види вишеВиди мање

Nevjerovatna informacija. ... Види вишеВиди мање

Da li je Dražen Vrhovac (narodni poslanik i VD direktora IRB) kao narodni poslanik glasao za izvještaj VD direkotra IRB-a?

Ustanovljeno je da nije bilo sukoba interesa, jer "njegova konzola nije radila", pa nije mogao da glasa sam za sebe...
... Види вишеВиди мање

Učitaj još

    Оставите одговор

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *