Драги ФПН, шта ћу ја са својом дипломом?

Драги ФПН, шта ћу ја са својом дипломом?

Драги ФПН, шта ћу ја са својом дипломом?

Поштовани разноразни декани, назови професори и асистенти, ви код којих је потписник ових редова полагао испите и мукотрпно радио четири године да би зарадио своју диплому, можете ли ми објаснити шта ћу ја сада са својом дипломом?

Ја сам полагао предмет „Медији и политика“ код "назови професора" Зубера, добио сам десетку и срећно изашао са тог испита, па ме сада интересује да ли ћу, након четири године, морати поново да га полажем? Пошто сте на Факултет политичких наука очигледно примали и Курту и Мурту, можете ли дјеци која су полагала испите код "назови професора" Чокорило и Зубера, објаснити да ли су важеће њихове дипломе, дипломе политиколога и новинара, који су се годинама образовали на вашем факултету и са њега изашли као назови високообразовани кадар?

Можете ли објаснити својим тренутним студентима, да сте примали плагијаторе и преписиваче да као компетентни стручњаци предају дјеци која су само са једним циљем дошла да студирају код вас: са циљем да се стручно образују и усаврше? Да ли ћете икада санкционисати оне који су примали плагијаторе на факултет?

Можете ли гарантовати да нема још таквих, назови професора, у вашим редовима?

Можете ли одговорити да ли је тачно да по законима и универзитетским правилима проф. Љиљана Крнета није имала право да предаје психологију на вашем факултету, јер у том тренутку није предавала на матичном – Филозофском. Зашто сте кршили закон??? Подсјећам, ВИ СТЕ ФАКУЛТЕТ ПОЛИТИЧКИХ НАУКА!

Ја ваш факултет, са накнадном памећу коју имам, никада поново не бих уписао, али запитате ли се да ли ће ваш факултет уписивати будуће генерације, поготово с обзиром на чињеницу да назови политиколози које образујете још увијек нису препознати на тржишту рада?

Можете ли објаснити својим студентима зашто у друштву кружи прича да је ФПН у Бањалуци „СНСД-ов факултет“?

Ко је одговоран што је пао мрак на Факултету политичких наука у Бањалуци?

Да ли ћете ми икада одговорити на ова питања и зашто нећете?

Назови политиколог, Стефан Благић

 

Facebook Comments

Close