Ko smo mi

Udruženje „ReStart“ predstavlja organizaciju koja se bavi demaskiranjem svih pogrešnih i abnormalnih procesa koji su, zahvaljujući kompletnom političkom establišmentu u Republici Srpskoj i BiH, postali potpuno normalni.

Takvi procesi su prouzrokovali moralni pad kompletnog društva, koje stvari poput partijskog zapošljavanja, kriminala i korupcije, ugrađivanja, propadanja javnih preduzeća, urušavanja škola i obrazovanja, devastacije zdravstvenih centara... shvata kao prirodnu i normalnu pojavu.

ReStart čine visokoobrazovani i mladi ljudi koji će ponuditi alternativni pogled i odgovarajuća rješenja za kompletne sistemske probleme koji su kao zarazna bolest zaposjeli Republiku Srpsku.

Ozdravljenje u trenutnoj političkoj garnituri NE VIDIMO. Ozdravljenje u trenutnoj političkoj kvaziopoziciji NE POSTOJI.

U našem djelovanju ćemo pokazati da se može na jednostavan i pragmatičan način riješiti određeni problem. Ipak, to je nemoguće dok je na vlasti korumpirana i srebroljubiva partokratija, koja kosi sve pred sobom, a na suprotnoj strani političkog spektra isto tako korumpirana i srebroljubiva „opozicija“.

Pozivamo sve ljude koji su zainteresovani i koji se slažu sa navedenim, da nam se pridruže i daju svoj doprinos da vratimo Republiku Srpsku u ruke njenih stanovnika.

Ovo je naša, a ne partijska zemlja!

Vrijeme je za novi početak.

Vrijeme je za ReStart!

Facebook Comments

Close